Det är dags att damma av bloggen igen.

Det har hänt saker jag har bytt Karisma min B-ponny mot en Ardenner på fyra år. Detta skedde den 27 december -15

Nu så fem månader senare är vi lika nöjda med bytet båda två.

Se bilder från Karismas första tävling på Karismas blogg

Min ny kompis ser ni på hennes blogg
. Castanja heter hon men kallas för Tanja.

Som vanligt när en häst korsar min väg om den inte ha en vanlig färg. När jag var nere för att välja Ardenner fastnade jag för Castanja hon står som brun i passet. Dom andra två var brunskimmlar.

Jag pillade en stund i pälsen och det var något som inte stämde. Jo vist var hon fel reggad och hon var också brunskimmel. Men framförallt var hon underbar och den arbetshäst jag så länge drömt om.smiley Bild på mitt hjärta
Planerna med hästarna är att sälja Kiara och Ametist. Kiara är tingad och ska komma få ett underbart liv som knatte häst + avelssto med hingst på gården så hon slipper åka transport i onödan.

Ametist var nästan såld för ett år sen men så fick jag ett erbjudande av en om vill rida till honom och sen hjälpa mig att sälja. Det där gick inte så jättebra, det var fröken överstressad som hade erbjudit sig. Nu är jag i alla fall igång igen med att föröka sälja Ametist som skulle älska att bli tävlingsponny smiley

Kvar på gården ska alltså min blivande dressyrardenner Catanja och trick- och bus -ponnyn Kahlúa vara. Sen räcker inte tiden till mer hästar smiley

….och nu invänder ni det är ju en helt vanlig brun ponny………ack så fel hon är Rabicano
Men fortfarande är det individer jag har i mitt stall inte hästar med “färg”

även om man gott kan påstå att alla hästar har färg smiley