Jag har en sandpaddock med belysning. Det är faktiskt bara jag som använder den i stort. Vinterhagen har också varit grusad…….vist den är grusad men för en månad sen låg det ett lager av halvförmultnat hö i den ca 20 cm.

De senaste året har jag flyttat utfodringsplasten till ett hörn av paddocken, det har gjort att även där skapats ett lager på 10 cm halvförmultnat hö. Man blir ju inte miljonär av att ha häst smiley därför har jag flyttat utgiften framför mig. Men nu i vår gick det inte längre så då kom Lars värdens bästa hö-bonde och fixade till det.

Vinterhagen skrapade han av och la på det på två jordhögar som mina hästar älskar att stå på. Nu är dom lika höga som när dom fick dom för 4 år sen och lite större till ytan smiley

Paddocken skrapade han av så jämt och fint. Sen sådde han i vallfrö…………..vi ska göra en gräspaddock smiley den ska växa till midsommar sen ska fåren beta av och sen är det på med gödsel en vecka senare ska den vara ridbar smiley nästa år köper jag ett flak sand som man kan lägga i eventuella gropar och jag behöver inte harva. Paddocken kommer vara minst lika torr som när det bara var sand i den.

En lågpris renovering i väntan på att två hästar ska bli sålda/betalda smiley Den grusade hagen kommer fixas vartannat år nu så man alltid har hela ytan torr.

Vi förberedde också en yta för att bygga två stora ute-boxar och ett förråd, där hannar nog hästpengarna.

Tack Lars och behöver någon en som är bra med grävaren i Göteborgstrakten så har jag telefonnumret smiley

Här syns kanten till den dåliga biten och…
jag hade ändå yta kvar att löshoppa…det ni som tyckte jag hade dåliga träningsytor.visste ni försten att en ardenner kan hoppa smiley så så trångt kunde det inte ha varit smiley och efter midsommar har jag dubbla ytan smiley