Jag möter en del som tycker det är konstigt att man säljer hästar när drömmarna är slut. Barnen har blivit för stora för ponnyn, kemin stämmer inte, man har hittat en annan inriktning, pengarna räcker inte osv

Jag håller på att förändra mitt hästeri jag har sålt två hästar. Båda hästarna flyttar från mig som är en förvaringsplats till nya ägare med nya drömmar. Precis som när man är nykär.

Samtidigt har jag köpt en ny häst Castanja en häst som ger mig drömmar och ny kärlek. Castanja kommer troligen inte stanna hos mig livet ut för jag älskar unghästar och att grundutbilda hästar. En dag har jag nått ditt jag vill även med henne då är det dags att leta en ny ägare som vill fortsätta när vi är.

Nya drömmar nya mål och hästar som byter ägare får åter igen bli älskade och en dröm för nästa projekt. En den avlar och säljer unghästar. En del gillar att utbilda unghästar. En del vill tävla och köper grundutbildade hästar. Sen finns det de som vill skogs-mulla de köper den trygga gamla tävlingshästen för långa säkra skogspromenader.

Vad är det så för fel att när min dröm och mina mål är färdiga sälja hästen vidare? Det är ju det som gör hästen karriär.

Ska en häst få bästa tänkbara levet måste ägaren ha ett mål och dröm med hästen smiley