eller ska man säga rätt antal från fyra till två på en vecka smiley

För en vecka sen åkte Kiara till sitt nya hem och såg Tyson (hingsten) och gick i brunst direkt smiley

I dag åkte Ametist till CarCar hon ska rida till honom och sen sälja min älskling. Han är helt underbar jag var i hagen och satte på honom flugtäcket. När jag sen skulle gå ut följde han mig som en hund (killarna såg men inte jag) och så stängde jag grinden. Ametist tvekade men beslöt sig att lydigt följa efter smiley Han slog i grinden och jag fick dåligt samvete, han har blivit så underbar den hästen.

Nu är han hos CarCar och ska förberedas för att bli någon annans pälslin. Klart att han alltid kommer finnas i mitt hjärta man jag tror den hästen vill ett annat liv än vad han kan få här.

Två hästar i stallet är väldigt lagom smiley

Sen var jag och dottern iväg till klädkällaren för att leta svarta kläder. Begravning den 17:e det är aldrig roligt men efter många sjuka år kan det nästan kännas som en befrielse. Jag hittade en jättefin svart klänning, lite nya underkläder och impulsköpte en topp.
Dottern hittade bara underkläder.

Vi övningskörde lite och övade backning det gick riktigt bra och det finns gott om hopp för körkort för henne också.

I morgon flaggar man och det är jag övertygad om att det är för att jag fick mitt körkort den 6:e juni. Jag glömmer aldrig den dagen då jag först fick körkortet och sen lastade hästar på kvällen för att fira svenska flaggans dag på avenyn. Var lika kaxig då som nu smiley